Verzenden & retouren

Leveringstermijn

Wanneer u online een of meerdere artikelen heeft besteld bij As Elektrotechniek streven wij er naar de bestelling binnen een tot vijf werkdagen bij u af te leveren. Orders die in het weekend of op feestdagen bij ons binnenkomen, worden de eerst volgende werkdag verwerkt. Indien artikelen niet voorradig zijn wordt u door ons per email op de hoogte gesteld.

Heeft u na tien werkdagen nog niets ontvangen en geen bericht van ons gehad, neemt u dan contact met ons op: info@aselektrotechniek.nl. Vermeldt a.u.b. daarbij het ordernummer, dan checken wij de status van uw bestelling.

Snelle verzending Wij versturen uw pakket nadat de betaling is ontvangen. De snelheid van uw verzending hangt dan ook af van de wijze waarop u betaalt. Bij betaling via iDEAL en PayPal kunnen wij de bestelling gelijk verwerken. Bij bankoverschrijvingen verwerken wij de bestelling pas wanneer de betaling op onze bankrekening is gestort, dat is afhankelijk van uw bank tussen een en drie werkdagen.

Retourneren Het kan voorkomen dat u een ontvangen product van As Elektrotechniek wilt terugsturen. U heeft dan het recht om producten zonder opgaaf van reden binnen zeven werkdagen te retourneren, verzendkosten zijn voor rekening van de klant. Lees voor de afwikkeling hiervan afkoelingsperiode en herroepingrecht in de Algemene voorwaarden.

Wij doen ons uiterste best om de bestellingen goed af te leveren, maar er is altijd de mogelijkheid dat er iets misgaat. Mochten wij een niet besteld product afleveren, dan vragen wij u om ons hiervan per email op de hoogte te brengen. Wij controleren uw bestelling en indien van toepassing zullen wij u vragen het product ongeopend, onbeschadigd en ongebruikt terug te sturen naar As Elektrotechniek. Wij herstellen onze vergissing en vergoeden de verzendkosten voor het retourneren.