Over ons

Over ons

Betrokken bij uw werk! Wat kan AS Elektrotechniek dan voor u betekenen?

Het antwoord op deze vraag is geen vast gegeven want we zijn voortdurend in beweging.
Aangezien ons bedrijf al sinds 2005 actief is in de elektrotechnische branche, kent u ons natuurlijk al enige tijd. Kwaliteit in techniek en economisch verantwoorde installaties zijn basis uitgangspunten van de dienstverlening van AS Elektrotechniek. Er zijn echter een aantal zaken waarop de kwaliteit van AS Elektrotechniek gebaseerd is.

- Continuiteit, Al sinds 2005 is AS Elektrotechniek in beweging.Van klassiek installatiebedrijf naar een integrator voor elektrotechnische installaties

- Innovatief, Alle state-of-the-art installaties worden door AS Elektrotechniek geinstalleerd en onderhouden. Nieuwe ontwikkelingen en producten hebben onze voortdurende aandacht

- Kennis van de klant, Wij zorgen voor uw installaties en kennen uw organisatie en werkgebied.

Onze klanten kunnen zich op basis van door AS Elektrotechniek degelijk aangelegde en onderhouden installaties, volledig richten op de kwaliteit van de eigen producten en diensten. Uw elektrotechnische installaties zijn middelen en gereedschappen voor het leveren van uw eigen diensten en producten.

Als u uzelf kunt vinden in deze taakverdeling dan is AS Elektrotechniek uw partner! Neem contact met ons op en we geven gezamenlijk invulling aan de samenwerking.

Het resultaat van onze kwaliteit staat tot uw dienst!